Mainos
Mainos

Kesä maistuu ahvenissa. Pesto antaa kotimaiselle kalalle maukkaan, eksoottisen vivahteen.

Ainekset

  • 600 g ahvenfileitä
  • 4 rkl pestokastiketta
  • vehnäjauhoja
  • voita paistamiseen
  • uusia perunoita
  • tilliä

Pestokastike

  • iso nippu basilikaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 4 rkl pinjansiemeniä
  • 50 g salaattijuustoa
  • 0,5 dl oliiviöljyä

Valmistusohje

Sivele ahvenfileiden nahkapuolet pestolla ja aseta kaksi fileetä vastakkain. Käännä pihvi vehnäjauhoissa molemmin puolin ja paista voissa kypsäksi. Tarjoa lisäksi uusia perunoita ja tilliä.

Pestokastike:

Nosta kaikki ainekset tehosekoittimeen ja murskaa sileäksi tahnaksi. Ohenna tarpeen mukaan lisäämällä oliiviöljyä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme