Mainos
Mainos

Tuulihattujen alkuperäisnimi petit choux tarkoittaa ”pieniä kaalinpäitä” ranskaksi, ja eivätkö vastapaistetut taikinapallerot näytäkin siltä? Osta valmista tuulihattutaikinaa. Muuntele täytettä maun ja lompakon mukaan: kuorittuja katkarapuja, suikaloitua lohta, muikunmätiä...

Kahdeksalle

  • 2 pkt tuulihattutaikina-aineksia

Täyte

  • 2 prk punaista mätiä
  • 3 dl kermaviiliä
  • 2 punasipulia, hienonnettuina
  • tilliä ja sitruunaa

Valmistusohje

1. Sekoita tuulihattutaikina ja paista tuulihattuja pakkauksen ohjeen mukaan, 2-3 kpl per ruokailija.

2. Täytä tuulihatut kermaviilillä, punasipulilla ja mädillä.

3. Koristele tillillä ja sitruunalla, tarjoile ne vastatäytettyinä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme