Mainos
Mainos

Tähän ruokalajiin voit toki käyttää myös tuoretta pinaattia. Siinä tapauksessa ryöppäät pinaatin vain nopeasti ennen valmistusta. Vuoat voi myös valmistaa mangoldista tai nuorista nokkosista.

Neljälle

  • n. 375 g pakastettua, hienonnettua pinaattia
  • 2 kananmunaa
  • suolaa ja muskottia
  • 1 dl kuohukermaa
  • 1 pkt kuutioitua pekonia
  • tomaatteja tarjoiluun
  • voita vuokiin

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata ja valuta pinaatti. Sekoita pinaatti, munat, mausteet ja kerma.

2. Penslaa 8 pientä foliovuokaan voisulalla ja täytä ne 2/3 täyteen pinaattitaikinalla. Laita vuoat kuumaan vesihauteeseen uunivuokaan ja paista uunissa 15-20 minuuttia kunnes pinaattiseos on jähmettynyt.

3. Kumoa pinaattivuoat vadille. Paista pekoni ja ripottele vuoille. Koristele tomaatein. Tarjoile kaksi vuokaa per ruokailija alkuruokana.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme