Mainos
Mainos

Piparjuurikeittoa lohen ja mädin kera

Tämä on erittäin elegantti ja maukas keitto, jonka valmistat muutamassa minuutissa. Sitä ei voi valmistella etukäteen, vaan se on syötävä heti valmistuksen jälken. Tämä on täydellinen alkuruokakeitto.

Neljälle

  • 1 l vasikanlientä
  • pieni pala piparjuurta
  • 200 g tuoretta lohta
  • 100 g punaista mätiä
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

1. Paloittele lohi ½ cm paksuisiksi suikaleiksi.

2. Keitä liemi ja sekoita piparjuuri siihen. Mausta suolalla ja vastajauhetulla valkopippurilla.

3. Asettele lohisuikaleet ja mäti lämmitetyille lautasille. Kaada päälle kuuma piparjuuriliemi, tarjoile heti.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme