Mainos
Mainos

Tämä mielikuvituksellinen kastike saa voimansa keskivahvasta poblano-chilistä. Rucola ja kurpitsansiemenet korvaavat italialaisen peston ainekset basilikan ja pinjansiemenet.

Kolmelle

  • 3 poblano-chiliä
  • 1 dl öljyä paistamiseen
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1 ½ dl paahdettuja kurpitsansiemeniä
  • 2 dl rucolanlehtiä
  • 1 dl rypsiöljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Kuumenna paistinpannussa reilusti rypsiöljyä ja paista poblano-chilejä öljyssä, kunnes kuori alkaa irrota. Nosta poblanot kulhoon, peitä se tuorekelmulla ja pane kylmään 10 minuutiksi.

2 Paahda kuorimattomia valkosipulinkynsiä ja kurpitsansiemeniä uunipellillä 5-7 minuuttia. Kuori paahdetut valkosipulinkynnet. Kuori poblanot ja poista niistä siemenet.

3. Soseuta poblano, kurpitsansiemenet, rucola ja valkosipuli mikserissä, lisää rypsiöljy ja sekoita tasaiseksi seokseksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme