Mainos
Reseptin tarjoaa: Myllyn Paras

Tähteeksi jääneestä puurosta voi valmistaa vaikkapa herkullisia porkkanarieskoja. Porkkanarieskaan käytetään ruispohjaista puuroa, esimerkiksi tähteeksi jäänyttä aamupuuroa, jolloin rieskaan saadaan herkullinen rukiin maku. Porkkanaraaste tuo mehevyyttä ja makua rieskoihin. Rieska maistuu sellaisenaan tai voin, juuston tai marmeladin kera.

uunipellillinen, n. 20 palaa

  • 5 dl tähteeksi jäänyttä Myllyn Paras Ruishiutaleista tai KARU Pikakaura-Ruishiutaleista valmistettua puuroa
  • 1 tlk kermaviiliä (2 dl)
  • 1 tl mineraalisuolaa
  • 1 muna
  • 2 dl Myllyn Paras Ruisjauhoja
  • 2 dl porkkanaraastetta
  • (1 rkl siirappia)
  • 2-3 rkl voisulaa

Valmistusohje

Sekoita jäähtyneen puuron joukkoon muut reseptin aineet.

Kaada taikina voidellun leivinpaperin päälle uunipellille ja levitä tasaiseksi.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 20–25 min. Leikkaa uunista ottamisen jälkeen haluamasi kokoisiksi neliöiksi. Rieska maistuu lämpimänä sellaisenaan tai voin, juuston tai marmeladin kera.

Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot