Mainos
Mainos

Tuhdit porsaankyljykset riisisalaatin kera tarjottuna ovat täydellinen tarjottava viikonlopun herkkupäivälliselle. Kutsu ystävät koolle nauttimaan tästä helposta ja maittavasta ateriakokonaisuudesta.

Ainekset

  • 4 porsaankyljystä
  • suolaa
  • pippuria
  • 4 lehteä salviaa
  • 4 rkl juustoraastetta
  • öljyä paistamiseen

Valmistusohje

Paista kyljyksiä kummaltakin puolelta öljyssä, jotta saat niihin kauniin värin. Mausta kyljykset kummaltakin puolelta suolalla ja pippurilla ja asettele ne uunivuokaan. Laita kullekin kyljykselle salvianlehti ja ruokalusikallinen juustoraastetta.

Paista kyljyksiä 200-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot