Mainos
Mainos

Upporasvassa nopeasti paistetut porsaanfileet sulavat suussa.

5 annosta

  • 500 g porsaan ulkofilettä
  • 3 rkl ohrakasta
  • öljyä uppopaistamiseen

Marinadi

  • 3/4 dl soijakastiketta
  • 3/4 dl kuivaa sherryä
  • 1/2 dl ananasmehua
  • 1 tl sambal oelek -maustetta

Kastike

  • 250 g paprikasuikaleita
  • 150 g purjoa
  • 1/2 dl tomaattiketsuppia
  • 2 rkl Rajamäen Viinietikkaa
  • 1 1/2 dl tomaattimehua
  • 150 g ananaspaloja
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 1/2 dl marinadia

Valmistusohje

Kuutioi liha. Sekoita marinadin aineet ja kaada marinadi lihakuutioiden päälle. Anna lihojen maustua muutama tunti.

Poista lihat marinadista (säästä 1 dl marinadia kastikkeeseen). Ripottele lihojen päälle ohrakasta. Kypsennä lihat nopeasti upporasvassa.

Lisää kypsät lihapalat kastikkeeseen. Tarjoa riisin kanssa

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme