Mainos
Mainos

Tuoreiden punajuurten kanssa maistuu makea hunajakastike. Tarjoa salaatti alkupalana tai lisukkeena.

4 annosta

  • 6 punajuurta
  • 50 g fetajuustoa

Kastike

  • 1½ rkl balsamiviinietikkaa
  • 5 rkl öljyä
  • 1 tl hunajaa
  • 1 tl hienonnettua ruohosipulia

Valmistusohje

1. Kastike: Sekoita viinietikkaa ja ruohosipuli. Lisää joukkoon öljy ja hunaja.

2. Huuhtele ja harjaa punajuuret puhtaiksi. Keitä ne pehmeiksi kannen alla ja huuhtele nopeasti kylmällä vedellä. Purista kuori irti, leikkaa punajuuret lohkoiksi ja marinoi kastikkeessa.

3. Aseta punajuuret tarjoiluvadille. Murenna juusto ja ripottele punajuurten päälle.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme