Mainos
Mainos

Tämän punajuuriseoksen resepti on kotoisin kreikkalaiselta naiskokilta. Tarjoile seos seisovassa pöydässä tai leivän kera.

Neljälle

  • 2 tuoretta punajuurta
  • 2 dl ruoanvalmistusjogurttia
  • 1 puristettu valkosipulinkynsi
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ½ dl hienonnettuja saksanpähkinöitä
  • ½ tl suolaa

Valmistusohje

1. Hienonna saksanpähkinät ja säästä pari ruokalusikallista koristeluun. Kuori valkosipuli. Kuori punajuuret ja raasta ne hienosti.

2. Sekoita jogurtti, punajuuri, oliiviöljy ja pähkinähake. Purista mukaan valkosipuli, suolaa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme