Mainos
Mainos

Punakaalia viherhomejuustolla ja siankyljellä

Tämä pieni alkuruokalautanen sopii mainiosti kala- tai kanapäivällisen alkuun.

Neljälle

  • 4 viipaletta riimisuolattua siankylkeä
  • ¼ punakaali
  • 50 g homejuustoa
  • 4 suurta salaatinlehteä

Kastike

  • 2 tl valkoviinietikkaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • ½ dl oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Suikaloi siankylki ja laita palat kylmään paistinpannuun. Kuumenna ja paista lihat rapeiksi, valuta talouspaperilla.

2. Suikaloi kaali ja murusta juusto. Huuhtele salaatinlehdet ja laita ne neljälle lautaselle, niiden päälle kaalia ja juustoa. Ripottele päälle siankylkeä.

3. Sekoita viinietikka, suola, pippuri ja oliiviöljy kastikkeeksi. Pirskota salaatin päälle ennen tarjoilua.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme