Mainos
Mainos

Jos olet kätevä käsistäsi, pane kattilan päälle ritilälle toppasokeria ja liekitä viinalla. Tällöin sokeri karamellisoituu ja sulaa glögin joukkoon. Tätä toimenpidettä kutsutaan hehkutukseksi, mikä on antanut glögille sen toisen nimen - hehkuviini.

1 pullo

  • 1 pullo edullista punaviiniä
  • 8 kokonaista kardemummaa
  • 8 neilikkaa
  • 2 kanelitankoa
  • 1 pomeranssinkuori
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl rusinoita
  • 1 dl kuorittuja manteleita
  • 1 dl viinaa

Valmistusohje

1. Pane mausteet kattilaan ja kaada päälle punaviini. Anna maustua noin neljä tuntia.

2. Lisää sokeri, rusinat ja mantelit. Kuumenna glögi, älä keitä.

3. Terästä glögi lopuksi viinalla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme