Mainos
Mainos

Helppo, maukas ja kaunis vaihtoehto niille, jotka eivät halua jälkiruokamansikoihinsa kermavaahtoa tai jäätelöä. Viinin hapokkuus nostaa esiin marjojen oman aromin ja makeuden. Erityisen juhlavasti tarjoilet annokset punaviinilaseista.

4 hengelle

  • 1 l mansikoita
  • 2 dl punaviiniä (beaujolais-tyyppistä)
  • 1/2 dl (runsas) sokeria
  • sitruunamelissaa tai minttua

Valmistusohje

1. Huuhdo ja perkaa mansikat. Valuta ja sekoita sitten sokerin kanssa.

2. Jaa mansikat annoskulhoihin tai laseihin ja kaada niiden päälle viini. Anna mansikoiden maustua jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua. Koristele annokset mintulla tai sitruunamelissalla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme