Mainos
Mainos

Herkullinen purjoannos sopii niin kalan kuin lihankin lisäkkeeksi.

Neljälle

  • 8-12 hentoa purjoa
  • 100 g voita
  • 1 pussi mantelilastuja

Valmistusohje

1. Leikkaa purjot 10 sentin paloiksi. Huuhtele ne huolella ja keitä melkein kypsiksi vähäsuolaisessa vedessä. Valuta purjot hyvin ja laita ne sitten lämpimälle vadille.

2. Ruskista voi kevyesti. Paahda mantelilastuja toisessa, kuivassa pannussa. Kaada ruskistettu, kuuma voi purjon päälle ja sirottele päälle mantelilastut. Tarjoile heti.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme