Mainos
Mainos

Tee molempien käsien peukaloista ja etusormista ympyrä. Siinä saat klassisen raakaperunaohukaisen mitan.

Neljälle

  • 1 kg perunoita
  • 1 tl suolaa
  • voita paistamiseen

Tarjoiluun

  • 600 g pekonia
  • puolukkasurvosta

Valmistusohje

1. Kuori ja raasta perunat. Mausta ripauksella suolaa. Paista pekonit rapeiksi, nopeasti kuumassa pannussa. Pidä lämpimänä.

2. Alenna lämpöä. Laita pannuun perunaraastetta ja litistä. Paista pekoninrasvassa ja voissa, kunnes ohukaiset ovat hieman rapeita reunoilta.

3. Käännä varovaisesti leveällä paistinlastalla ja paista toiselta puolelta. Tarjoile raakaperunaohukaiset heti pekonin ja puolukoiden kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme