Mainos
Mainos

Yritätkö syödä kevyemmin? Raejuusto marjojen ja hedelmien kanssa on raikas lopetus päivälliselle. Käytä pakaste- tai säilykemarjoja, mitä kaapista löytyykään. Paahdetut mantelilastut sopivat hyvin lisämausteeksi.

Neljälle

  • 500 g raejuustoa
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • 1 rkl kidesokeria
  • n. 400 g marjoja
  • 2 kiiviä

Valmistusohje

1. Sekoita raejuusto, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori.

2. Jos käytät purkkihedelmiä/-marjoja, kaada liemi pois. Soseuta marjat kastikkeeksi.

3. Pakkaa raejuustoa tiiviisti vedellä huuhdeltuun kuppiin ja käännä sen avulla neljä annosta lautasille. Kaada päälle marjakastike, koristele kiiviviipalein ja tarjoile.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme