Mainos
Mainos

Mukavaa kutsuruokaa. Tarjoile mielellään rapean vihersalaatin kera.

Neljälle

  • 800 g kuorellisia katkarapuja
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 1 keltasipuli, hienonnettuna
  • 1 rkl currya
  • cayennepippuria
  • 3 dl kermaa
  • ¾ dl kuivaa valkoviiniä
  • 1 pieni prk ananaspaloja
  • 2 rkl hienonnettua tilliä
  • keitettyä riisiä

Valmistusohje

1. Kuori katkaravut ja kääntele ne jauhoissa. Paista sipulia, currya ja cayennepippuria voissa padassa. Lisää katkaravut ja kuumenna. Lisää kerma ja viini, keitä hiljalleen pari minuuttia. Lisää tilli.

2. Tarjoile heti vastakeitetyn riisin ja ananaksen kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme