Mainos
Mainos

Maukas salaatti jonka voi syödä sellaisenaan, leivän kera, tai lisukkeena liharuoalle.

Kahdelle

  • 200-300 g herkkusieniä, ohuina viipaleina
  • 1 rasia vihanneskrassia, hienonnettuna
  • ½ nippu persiljaa, hienonnettuna

Kastike

  • ¾ dl oliiviöljyä
  • 1 tl viinietikkaa
  • 1 rkl vettä
  • 1 tl vaaleaa dijonsinappia
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Sekoita sienet ja yrtit vadilla. Sekoita kastike ja kaada salaatille. Tarjoile vaalean leivän kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme