Mainos

Rapujen keittäminen

Näin ravut keitetään ravintola Savoyn tapaan!

Ainekset

  • Joki- tai täplärapuja
  • 10 l vettä
  • 350 g karkeaa merisuolaa
  • 50 g sokeria
  • 2 pnt kruunutillin varsia

Valmistusohje


1. Tarkista ja huuhtele elävät ravut huolella.

2. Anna rapujen levähtää hetki kädenlämpöisessä vedessä. Tämä estää saksien irtoamisen.

3. Lisää veteen suola, sokeri ja 1 puntti tilliä.

4.  Kaada ravut voimakkaasti kiehuvaan veteen ja keitä 3 minuuttia siitä, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen.

5. Nosta ravut varovasti isoon astiaan ja kaada liemi päälle. Poista vanha tillipuntti ja lisää uusi liemen joukkoon.

6. Jäähdytä omassa liemessä ja anna maustua noin 1 vuorokauden.

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot