Mainos
Mainos

Ricottacrostinit campariherukkahillolla

Nämä suussa rapsahtavat leipäset sopivat hyvin aikuisten juhliin. Ricotta-juusto ja kirpakka Campari-hillo täydentävät toisiaan Samassa liemessä -ohjelman reseptissä.

Noin 5 dl

  • n. 4½ dl pakastettuja tai tuoreita punaherukoita (n. 250 g)
  • 1½ dl hillo-marmeladisokeria
  • muutama pala appelsiinin kuorta
  • ½ dl Camparia

Crostinit

  • 6 palaa vaaleaa leipää (esim. ciabattaa tai patonkia)
  • 100 g ricottatuorejuustoa
  • oliiviöljyä
  • Suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

Laita punaherukat kasariin ja lämmitä hitaasti, kunnes marjat alkavat höyrytä. Kääntele sekaan hillo-marmeladisokeri ja lisää appelsiininkuoripalat. Kiehauta ja laske lämpöä. Anna hillon keittyä rauhassa 2 minuuttia. Nosta hillo pois liedeltä ja lisää Campari. Sekoita ja purkita.

Paahda leipäviipaleita kevyesti uunissa tai leivänpaahtimessa. Levitä leipien päälle ricottaa ja lusikoi hillo juuston päälle. Viimeistele leivät oliiviöljyllä ja lusikallisella campari-herukkahilloa

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot