Mainos
Mainos

Nämä pienet höttöset ovat aamupalojen aatelia. Kuohkeat pikku pannarit Samassa liemessä -ohjelman reseptillä ovat täydellinen yhdistelmä pehmeää ilmavuutta ja rapeaa pintaa.

Kuudelle

  • 1 prk (250 g) ricottajuustoa
  • 1 dl maitoa
  • 4 kananmunaa
  • 2,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • ripaus suolaa
  • voita paistamiseen
  • 1 banaani

Lisäksi

  • vaahterasiirappia tai hunajaa, banaaniviipaleita, tuoreita marjoja

Valmistusohje

Vatkaa ricotta, maito ja kananmunat kulhos- sa sähkövatkaimella tai laita ne tehosekoitti- meen. Sekoita toisessa kulhossa jauhot, lei- vinjauhe ja suola. Kaada jauhoseos kulhoon tai tehosekoittimeen ja sekoita nopeasti tasaiseksi massaksi. Viipaloi banaani.

Kuumenna iso lusikallinen voita paistin- pannussa. Tipauta pannulle isot lusikalliset taikinaa ja asettele päälle muutama banaa- niviipale. Paista keskilämmöllä molemmilta puolilta, kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoile vaahterasiirapin tai hunajan sekä banaaniviipaleiden ja tuoreiden marjojen kanssa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme