Mainos
Mainos

Riisimuro-pannukakku eli maailman paras pannukakku

Tässä reseptissä perinteinen pannukakku saa täydellistä rapeutta ja makua riisimuroista. Kokeile ja ihastu!

Ainekset

  • 1 l maitoa
  • 3 kananmunaa
  • 1,5 dl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1-1,5 tl jauhettua kardemummaa
  • 5 dl jauhoja
  • 125 g sulatettua voita tai margariinia
  • riisimuroja pinnalle

Valmistusohje

1. Sekoita munat ja sokeri maitoon vispilällä. 

2. Yhdistä jauhot, suola, leivinjauhe, kardemumma ja vaniljasokeri. Lisää jauhoseos sitten pikku hiljaa maitoon.

3. Lisää lopuksi rasva.

4. Kaada seos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Ripottele päälle riisimuroja.

5. Paista pannukakkua 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoile hillon ja kermavaahdon kanssa. 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme