Mainos
Mainos

Voissa paistetut medaljongit, kokonaisena paistetut ulkofileet, uunipaistit, vai mureat, grillatut fileepalat... Valitse itse, minkä suosikkiriistaruokasi kanssa haluat tarjoilla tämän herkullisen kastikkeen.

Kahdeksalle

6 dl ruskeaa riistalientä

3 dl kermaa

60 g voita

1 vajaa dl vehnäjauhoja

1 ½ rkl kuivattuja viherpippureita

1 rkl viinimarjahyytelöä

2 tl murskattuja katajanmarjoja

1 tl timjamia

suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Sulata voi kattilassa. Ota kattila liedeltä, lisää jauhot ja sekoita. Laita kattila takaisin liedelle. Mausta viherpippureilla, katajanmarjoilla ja timjamilla.

2. Lisää liemi samalla vatkaten, lisää sitten kerma.

3. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen samalla sekoittaen 15 minuuttia. Mausta hyytelöllä, suolalla ja pippurilla. Siivilöi.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme