Mainos
Mainos

Katkaravut ja simpukat antavat tälle kevyelle ruoalle hyvää makua, täysjyväriisi on täyttävää.

Yhdelle

  • ½ dl täysjyväriisiä
  • 1 pieni prk simpukoita vedessä
  • 1 dl pakastettuja vihreitä herneitä
  • yrttisuolaa
  • paprikajauhetta
  • soijaa
  • 1 porkkana, raastettu
  • n. 50 g kuorittuja katkarapuja

Valmistusohje

1. Keitä riisi kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Sekoita riisi, valutetut simpukat ja herneet. Mausta yrttisuolalla, paprikalla ja soijalla.

3. Lisää porkkanaraaste ja kaada lautaselle. Asettele katkaravut ympärille.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme