Mainos
Mainos

Näin saat kinkkuun uutta potkua. Kun leikkaat raaasta kinkusta kamaran pois, se imee itseensä paremmin mausteista makua paistamisen aikana.

1 joulukinkkuun

  • 3-4 kg joulukinkku
  • 2 tl kokonaisia neilikoita
  • 2 tl kokonaisia maustepippureita
  • 2 tl rosmariinia
  • 2 tl meiramia
  • 6 laakerinlehteä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteesen. Huuhtele kinkku, poista verkko ja leikkaa pois kamara.

2. Rouhi mausteet morttelissa yksi kerrallaan ja sekoita ne. Murusta laakerinlehdet. Taputtele kaikki mausteet kinkun kamarapuolelle.

3. Pistä paistolämpömittari kinkun paksuimpaan kohtaan ja kääri kinkku alumiinifolioon. Laita se ritilälle uunipannun päälle.

4. Paista kinkku uunin alatasolla kunnes sisälämpötila on 70-75 astetta.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme