Mainos
Mainos

Hemmottele itseäsi entisajoilta tuoksuvalla ja maistuvalla ruoalla. Mikset kutsuisi kotiin ystäviä laittamaan ruokaa kanssasi? Seisovaan pöytään reseptistä riittää 12-15 hengelle.

Kuudelle-kahdeksalle

  • 2 luutonta lampaanrintaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 150 g vähärasvaista sianjauhelihaa
  • 100 g herkkusieniä
  • 1 nippu persiljaa

Keittämiseen

  • n. 1 l naudanlientä
  • 1 tl meiramia

Valmistusohje

1. Mausta liha suolalla ja pippurilla. Hienonna sienet ja persilja. Sekoita jauheliha, sienet, persilja ja mausteet ja levitä seos lampaanrinnoille. Kääri lihat tiukalle rullalle ja sido talouslangalla.

2. Laita rullat pataan, kaada päälle liemi ja kuumenna kiehuvaksi. Kuori vaahto huolellisesti ja lisää meirami. Hauduta hiljalleen n. 1 tunti kunnes liha on kypsää. Anna rullien jäähtyä keittoliemessään.

3. Laita rullat painon alle jääkaappiin yön yli, esim. paistinpannu painona. Poista seuraavana päivänä talouslanka ja viipaloi rullasyltyt.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme