Mainos
Mainos

Laita pata pöytään ja anna jokaisen täyttää omat tacokuorensa, silloin ne pysyvät rapeina – ja maistuvat paremmilta. Tomaatti, salaatti ja kurkku sopivat lisukkeiksi.

4 kpl

  • 4 kovaa tacokuorta
  • 250 g jauhelihaa
  • 1 tl chilijauhetta
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 400-500 g tomaattimurskaa chilillä
  • 1 prk kikherneitä
  • mustia oliiveja
  • halutessasi, pieniä chilejä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Freesaa jauheliha voimakkaasti. Mausta ja kääntele mukaan tomaattipyree ja tomaattimurska. Keitä 30-40 minuuttia.

2. Kääntele mukaan pavut, kuumenna.

3. Täytä kuoret, koristele oliiveilla ja halutessasi chileillä, tai tarjoile vihreän chilikastikkeen kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme