Mainos
Mainos

Rusinariisi kanelin kera on makeahko riisi jonka voi tarjoilla pääruokana tai lisukkeena kanalle. Resepti tulee Albaniasta. Lisukkeena resepti riittää neljälle henkilölle.

Neljälle

  • 2 ½ dl pitkäjyväistä riisiä
  • 4 ½ dl kasvislientä
  • 50 g voita
  • 100 g sultanarusinoita (vaaleita rusinoita)
  • 2 rkl sokeria
  • 1 maustemitta jauhettua kanelia

Valmistusohje

1. Sulata voi kattilassa ja paista riisiä kunnes se on hieman läpikuultavaa. Lisää liemi ja keitä riisiä hiljalleen 5 minuuttia.

2. Lisää rusinat ja peitä kannella. Keitä vielä 15 minuuttia. Sekoita sokeri ja kaneli, ripottele kanelisokeriseos riisin päälle ja tarjoile.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme