Mainos
Mainos

Ruskea kastike sopii hyvin lähes kaikkiin perinteisiin kotiruokiin. Tavallisimpia ruskean kastikkeen kumppaneita ovat lihapullat, pannupihvit ja erilaiset paistit.

4 annosta

  • 1 rkl voita
  • 2 rkl jauhoja
  • 3½ dl lihalientä
  • ½ dl kermaa
  • soijakastiketta
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Sulata voi kattilassa. Nosta kattila levyltä ja sekoita voisulan joukkoon jauhot. Nosta kattila takaisin levylle ja lisää lihaliemi vähän kerrallaan. Keitä kastiketta 4-5 minuuttia.

2. Lisää kerma ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää pari tippaa soijakastiketta niin, että kastike saa hieman väriä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme