Mainos
Mainos

Ruskistettu voi ja perunat

Vanha kunnon peruna maistuu taivaalliselta, kun sen valelee ruskeaksi paistetulla voilla! Samassa liemessä -ohjelman reseptillä syntyy tämä mainio lisuke myös pihville. Tämä on lisäke, mutta mikä lisäke! Ruskea voi eli pähkinävoi nostaa peruspotut aivan uuteen sfääriin.

Ainekset

  • 1 kg pieniä perunoita
  • 2 dl ruskeaa voita
  • 3 rkl ruohosipulia

Valmistusohje

Pese ja harjaa perunat, mutta älä kuori niitä. Keitä perunat kypsäksi.

Kaada kattilaan ruskea voi ja riko perunoiden rakennetta haarukalla, jotta saat voin imeytymän perunaan. Koristele ruohosipulilla. 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme