Mainos
Mainos

Ruusukaali-pekonilaatikko

Ruusukaali, tai brysselinkaali, on maukas ja terveellinen minikaali, joka ansaitsee tulla käytetyksi sekä ennen että jälkeen joulun.

Neljälle

  • 500 g pakastettua ruusukaalia
  • 200 g pekonia
  • 2 kananmunaa
  • 2 dl maitoa
  • ripaus muskottia
  • suolaa ja pippuria
  • 2-3 dl juustoraastetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan. Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme