Mainos
Mainos

Saksalainen perunasalaatti paahtopaistille

Saksalainen perunasalaatti marinoidaan liemessä ja tarjoillaan haaleana. Tämä maistuu erinomaiselta kylmän, viipaloidun lihan kanssa, tai grilliruoan kera.

Neljälle

  • 800 g kuoriperunoita
  • 1 punasipuli
  • 2 rkl viinietikkaa
  • 1 ½ tl suolaa
  • 1 maustemitta jauhettua valkopippuria
  • 1 dl lientä
  • 6 rkl neutraalia öljyä

Tarjoiluun

  • 600 g viipaloitua, grillattua paahtopaistia
  • 1 keltasipuli

Valmistusohje

1. Perunasalaatti: Keitä perunat juuri ja juuri pehmeiksi kuorineen. Kaada pois vesi ja anna perunoiden jäähtyä hieman. Kuori ja viipaloi perunat. Laita viipaleet kulhoon. Kuori ja viipaloi punasipuli. Sekoita sipuli, viinietikka, suola, pippuri, liemi ja öljy kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi. Kaada liemi perunaviipaleille. Kääntele viipaleita varoen.

2. Kuori ja hienonna keltasipuli. Tarjoile perunasalaatti paahtopaistin ja hienonnetun sipulin kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme