Mainos
Mainos

Pehmeä kanakeitto maistuu aikuisille ja lapsille. Kun tarjoat seuraksi valkosipulilla maustettuja krutonkeja, voit tarjota sitä myös kevään ja kesän rennoissa juhlissa. Kanakeiton reseptin teki Hellapoliisi.

4 annosta

  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 2-3 tl currya jauheena
  • 2 tl kurkumaa jauheena
  • 450 g broilerinfileesuikaleita
  • ½ pieni kesäkurpitsa
  • ½ nippu kevätsipulia
  • 8 dl-1 l vettä
  • 2 kasvis- tai kanaliemikuutiota
  • 400 g perunasosejauhetta tai noin 4 dl perunasosetta
  • 1 dl kermaa
  • (tuoretta persiljaa tai korianteria)

Valmistusohje

Kuumenna rypsiöljy kattilassa.

Lisää curry ja kurkuma ja kääntele hetki.

Lisää broilerinfileesuikaleet ja kääntele kauttaaltaan.

Paloittele kesäkurpitsa kuutioiksi tai suikaleiksi ja hienonna kevätsipuli. Lisää muiden ainesten joukkoon ja kääntele hetki.

Lisää vesi, liemikuutiot ja perunasosejauhe tai perunasose.

Lisää vielä kerma ja kuumenna.

Tarkista maku.

Ripottele pinnalle tuoretta persiljaa tai korianteria.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme