Mainos
Mainos

Ennen silli valmistettiin uunissa savilautasella, siitä nimi. Tämä on kotiruokaklassikko!

Neljälle

  • 500 g liotettuja suolasillifileitä
  • 2 punasipulia
  • 1 dl korppujauhoja
  • 2 rkl voita
  • 1 ½ dl kermaa

Tarjoiluun

  • keitettyjä perunoita

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Kuori ja hienonna sipuli. Laita fileet yhteen kaksi ja kaksi, niiden väliin sipulia. Kääntele silliparit korppujauhoissa ja laita ne voideltuun, uuninkestävään vuokaan.

2. Laita vuoka uunin keskitasolle n. 15 minuutiksi. Kaada kerma silleille ja anna paistua uunissa vielä n. 5 minuuttia.

3. Tarjoile keitettyjen kuoriperunoiden kanssa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme