Mainos
Mainos

Savustamisen suurin etu on ruokaan saatava aromi.

Ainekset

  • 400 g savukalaa (lohi, siika tms.)
  • 4 kananmunaa
  • 1 nippu tilliä
  • 1 purjo
  • 1 sitruunan mehu
  • salaattia

Valmistusohje

Muodosta savustimeen savu. Laita kala savustimeen ja savusta 3-6 minuuttia riippuen kalan koosta. Poista kala savustimesta ja loppukypsennä kala 180-asteisessa uunissa 6-15 minuuttia kalan koosta riippuen. Pese ja pilko salaatti. Paloittele savustettu kala. Leikkaa kananmunat lohkoiksi. Silppua tilli ja leikkaa purjo suikaleiksi. Kokoa salaatti tarjoiluastiaan.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme