Mainos
Mainos

Savuliha- ja piparjuurivoileipä

Savustettu hevosenliha tulee hyvin juttuun piparjuuren kanssa. Tässä ne kohtaavat ciabattaleivän välissä.

Neljälle

  • 4 pientä ciabattaleipää
  • 4 salaatinlehteä
  • 8 tomaatinviipaletta
  • 8 kurkkuviipaletta
  • 400 g hevosen (tai naudan) savulihaa viipaleina

Piparjuurikastike

  • ½ dl kermaviiliä
  • 2 rkl majoneesia
  • 1 rkl piparjuuriraastetta
  • ½ tl suolaa

Valmistusohje

1. Sekoita keskenään kermaviili, majoneesi ja raastettu piparjuuri sekä ripaus suolaa kastikkeeksi.

2. Huuhdo salaatti ja viipaloi tomaatit ja kurkku. Halkaise ciabattat ja jaa salaatinlehdet sekä tomaatti- ja kurkkusiivut leiville.

3. Lisää niiden päälle savulihaviipaleet ja lusikoi päälle kastiketta. Paina kevyesti päälle leipien yläosat.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme