Mainos
Mainos

Makuja-kokki Sami Garamin reseptin avulla pääset helposti nauttimaan ostereista. Nämä ohukaiset saavat veden kielelle.

Ainekset

  • 2 prk savuostereita
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1 sipuli
  • 4-5 dl rasvatonta maitoa
  • 2 kananmunaa
  • n. 2 dl vehnäjauhoja
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 50 g emmentaljuustoa

Valmistusohje

Kuumenna pannu ja pilko valkosipulinkynnet ja sipuli. Valuta ostereiden öljyä pannulla ja paista sipulit siinä. Kaada osterit mukaan lopuksi.

Valmista ohukaistaikina maidosta, munista ja vehnäjauhoista ja paista siitä suuria ohukaisia. Täytä ne osteritäytteellä ja taita nyyteiksi. Ripottele pinnalle vähän juustoraastetta ja kuorruta uunin grillivastuksen alla. Tarjoa lisäksi raikasta vihersalaattia.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme