Mainos
Mainos

Tämä on ihanaa ruokaa oluen ja snapsin kera. Sopii hyvin herrajuhlaan tai sunnuntaibrunssille. Asettele isoille vadeille ja tarjoile seisovassa pöydässä.

Neljälle

  • 1-2 savusilakkaa
  • 4 rkl hienonnettua punasipulia
  • 1 dl kermaviiliä
  • 5 puhdistettua retiisiä
  • 4 viipaletta ruisleipää tai paahdettua, vaaleaa leipää
  • ruohosipulia/tilliä koristeluun
  • suolakurkkua ja salaattia tarjoiluun

Valmistusohje

1. Vedä savusilakoista nahat pois.

2. Muussaa kalat yhdessä sipulin, kermaviilin ja hienonnettujen retiisien kera.

3. Laita nokare seosta vastapaahdetulle ruisleivälle/vaalealle leivälle ja koristele hienonnetulla ruohosipulilla/punasipulilla/tillillä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme