Mainos
Mainos

Tämä on mukava lounassalaatti, joka myös sopii seisovaan pöytään. Maukkainta salaatista tulee, jos kala on vastasavustettua.

Kolmelle-neljälle

  • 1 iso salaatinkerä
  • 2 savustettua makrillia tai 6 savusilakkaa
  • 3 kovaksi keitettyä kananmunaa, lohkoina
  • n. 20 mustaa oliivia, viipaloituina

Kastike

  • 2 dl ranskankermaa
  • 1 kukkurallinen rkl majoneesia
  • 2 tl vaaleaa dijonsinappia
  • 3 rkl hienonnettua tilliä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Huuhdo salaatinlehdet ja valuta. Perkaa kaloista nahka ja ruodot ja murra kala pienemmiksi paloiksi. Asettele kalat, salaatti, munanlohkot ja oliivit vadille.

2. Sekoita kastike ja lusikoi salaatin päälle.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme