Mainos
Mainos

Käytä tätä reseptiä jos sinulla on vastasavustettua kalaa, tai osta savusilakoita kalatiskiltä.

Neljälle

  • noin 800 g savustettua kalaa

Salaatti

  • 1 jäävuorisalaatin kerä
  • 1 lavakurkku
  • 1 prk maissia
  • 1 prk mustia oliiveja
  • 1 pullo jogurttikastiketta
  • 1 nippu tilliä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 100 asteeseen. Laita kala uuniritilällä uuniin 5-10 minuutiksi lämpenemään.

2. Suikaloi salaatti ja kurkku, sekoita ne vadilla. Asettele päälle maissit ja oliivit. Sekoita kastike tillin kanssa, kaada päälle juuri ennen tarjoilua.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme