Mainos
Mainos

Liha ei ole ainoa aines, jota voi tarjoilla lankulta. Savustetut turskafileet muuntuvat juhla-ateriaksi tällä tavalla valmistettuina.

Neljälle

  • 4 savustettua turskafileetä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • sitruunapippuria
  • paprikajauhetta

Tarjoiluun

  • perunasalaattia

Tarvitset myös

  • tammilautaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita kalafileet lankuille. Mausta suolalla, pippurilla, sitruunapippurilla ja paprikalla.

2. Laita kalat uunin keskitasolle n. 20 minuutiksi tai kunnes ne ovat täysin lämmenneet.

3. Tarjoile perunasalaatin kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme