Mainos
Mainos

Jos ostat valmiiksi savustettua kalaa, voit käyttää sitä hetken savustuslaatikossa tai uunissa, niin se maistuu vastasavustetulta.

Neljälle

  • 4 palaa nieriäfileetä
  • 2 tl suolaa
  • 1 tl chilihiutaleita
  • 1 tl sitruunapippuria

Tarvitset myös

  • savustuslaatikon
  • leppälastuja
  • katajanhavuja
  • denaturoitua spriitä

Valmistusohje

1. Valmistele savustuslaatikko leppälastuilla ja muutamalla katajanhavulla sen pohjalla.

2. Kuivaa kalapalat ja hiero niihin suolaa, chilihiutaleita ja sitruunapippuria. Laita ne ritilälle ja sulje laatikko. Sytytä denaturoitu sprii polttokupeissa. Savusta kalaa n. 20 minuuttia.

3. Tarjoile kala ohrarisoton ja voissa paistettujen omenaviipaleiden kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme