Mainos
Mainos

Kun valmistat kalaa ruodoilla, siitä tulee mehevämpää kuin ruodottomasta. Nämä herkulliset lohikyljykset paneerataan seesamilla.

Neljälle

  • 4 lohikyljystä
  • 2 tl rapsiöljyä
  • suolaa
  • ½ dl paahdettuja seesaminsiemeniä

Tarjoiluun

  • 4 annosta nuudeleita
  • 1 prk pavunituja
  • 1 lime
  • 2 tl rapsiöljyä
  • 2 rkl japanilaista soijaa
  • 2 tl seesamiöljyä

Valmistusohje

1. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, valuta pavunidut. Penslaa lohikyljykset öljyllä, suolaa ja kasta ne seesaminsiemeniin. Laita ne leikkuulaudalle kuivahtamaan hetkeksi.

2. Paista lohikyljyksiä keskilämmöllä 3-4 minuuttia molemmin puolin. Wokkaa nuudelit ja pavunidut rapsiöljyssä. Mausta soijalla ja seesamiöljyllä.

3. Tarjoile lohi nuudelipediltä limelohkojen kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme