Mainos
Mainos

Tämän ruokalajin voi valmistaa niin tuoreesta kuin pakastetusta, hieman sulatetusta kalafileestä. Tässä sekoitamme rohkeasti erilaisia makuja: Itämaisia linssejä, intialaista currya ja seitiä Jäämereltä.

Neljälle

  • 400 g seitifileetä
  • 2 rkl neutraalia öljyä
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 1 dl punaisia linssejä
  • 2 rkl neutraalia öljyä
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 1 dl mustia oliiveja
  • 1 tl suolaa
  • 1 maustemitta jauhettua valkopippuria
  • 2 dl ruoanlaittojogurttia
  • currya maun mukaan

Valmistusohje

1. Sekoita jogurtti ja curry, maun mukaan.

2. Keitä linssit kevyesti suolatussa vedessä 10 minuuttia. Huuhdo ne kylmällä vedellä, valuta kunnolla. Sekoita öljy ja punaviinietikka sekä suola ja pippuri. Lisää linsseihin. Lisää oliivit linssiseokseen.

3. Paloittele kalafileet pienemmiksi paloiksi. Yhdistä jauhot ja suola. Kääntele fileepalat seoksessa, paista öljyssä keskilämmöllä.

4. Tarjoile kala, linssisalaatti ja jogurttikastike keitettyjen perunoiden kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme