Mainos
Mainos

Sieni-mureketäytteinen lampaanrinta

Lihaisan, persiljantäyteisen ja hyvin maustetun murekkeen jalostama lammasrulla tarjoillaan perunagratiinin kanssa.

Kuudelle

  • 1 kg luutonta lampaanrintaa
  • paprikajauhetta
  • suolaa ja pippuria

Mureke

  • 250 g sikajauhelihaa
  • 150 g herkkusieniä silputtuna
  • 1 sipuli raastettuna
  • 1,5 tl timjamia
  • 1 rkl sinapinsiemeniä
  • 2 dl persiljasilppua
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Mausta lihalevy suolalla ja pippurilla.

2. Sekoita murekkeen ainekset ja levitä se lihapuolelle. Kääri tiukalle rullalle ja sido paistinlangalla.

3. Nosta rulla uunivuokaan, ripota päälle paprikaa. Paista kypsäksi uunin keskitason alapuolella noin tunti. Anna rullan vetäytyä 15-20 minuuttia ennen kuin poistat sidelangat.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme