Mainos
Mainos

Ainekset

  • 150 g graaviasiikaa
  • 1 pienehkö sipuli
  • ½ omena
  • 0,5 rkl sinappia
  • 1 dl majoneesia
  • 0,5 dl smetanaa
  • tuoretta tilliä
  • mustapippuria
  • (suolaa)
  • tuoretta patonkia tai ruisnappeja

Valmistusohje

Hienonna veitsellä kaikki raaka-aineet ja yhdistä. Maku on parhaimmillaan tartarin seistyä yön yli. Lisää suolaa, mikäli siika ei ole suolannut seosta tarpeeksi.

Leikkaa patongista viistoja viipaleita (tai käytä ruisnappeja) ja nostele tartaria reilu ruokalusikallinen viipaleen päälle. Koristele tillin oksalla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme