Mainos
Mainos

Nämä silakat maistuvat hyvältä kylminä, mutta sopivat myös lämpimänä perunamuusin kanssa tarjoiltavaksi. Osta valmiiksi perattuja silakkafileitä.

Neljälle

  • 600 g silakkafileitä
  • 2 tl suolaa
  • 2-3 tl tillinsiemeniä
  • 5 dl tomaattimehua
  • voita vuokaan

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Voitele uunivuoka kevyesti. Ripottele puolet suolasta ja tillinsiemenistä vuoan pohjalle.

2. Kääri kalat rullalle lihapuoli ulospäin ja laita rullat tiiviisti vuokaan saumat alaspäin. Kaada päälle tomaattimehu, ripottele päälle loput suolasta ja tillinsiemenistä.

3. Peitä vuoka foliolla ja paista uunissa 15-20 minuuttia. Anna jäähtyä ja mielellään maustua vuorokausi jääkaapissa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme