Mainos
Mainos

Ainekset 4:lle

  • 200 g matjessilliä
  • 8-10 varhaisperunaa keitettynä ja viipaloituna
  • 1 punasipuli pieneksi kuutioituna
  • puolikas nippu tilliä hienonnettuna
  • puolikas nippu ruohosipulia hienonnettuna
  • 2 keitettyä kananmunaa hienonnettuna
  • 2 rkl kapriksia
  • 100 g voita

Valmistusohje

Laita voi kattilaan ja kuumenna 5-10 minuuttia tai kunnes se on paahtunut ruskeaksi.

Voi palaa helposti joten ole hellan ääressä kunnes tulee valmista.

Asettele lautaselle ainekset kauniisti ja lusikoi voita päälle runsaasti. Koristele tillin oksilla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme