Mainos
Mainos

Tämä ihana kesäruoka sopii yhtä hyvin seisovaan pöytään kuin annosvuokiinkin. Valmista mielellään iso annos tätä silliä, matjessilli kastikkeessaan säilyy jääkaapissa jopa viikon.

Neljälle

  • 1 rasia matjespaloja
  • 1 salaatinkerä
  • 8 keitettyä, pientä uutta perunaa
  • 1 nippu retiisejä
  • 1 punasipuli
  • muutama tillinoksa

Salaattikastike

  • 2-3 dl kermaviiliä
  • 1-2 rkl karkeaa sinappia

Valmistusohje

1. Irrota salaatista kauneimmat lehdet ja huuhtele ne kylmässä vedessä.

2. Vuoraa annosmaljoja sisäpuolelta salaatinlehdillä.

3. Viipaloi perunat, laita ne maljoihin sillin kera.

4. Ripottele jokaiseen maljaan n. 1 rkl hienonnettua punasipulia.

5. Koristele tillinoksalla ja kauniisti paloitelluilla retiiseillä.

6. Sekoita kermaviili ja sinappi maukkaaksi kastikkeeksi, jonka tarjoilet erillisestä kulhosta.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme