Mainos
Mainos

Ainekset

  • 300 g pakastettua sinisimpukan lihaa
  • 1 tuore chili
  • 3 rkl chiliketsuppia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 50 g voita
  • nachoja

Valmistusohje

Anna voin pehmentyä huoneenlämmössä ja sekoita siihen leikattua chiliä, murskattua valkosipulia ja chiliketsuppia. Sulata simpukat ja valuta niistä neste pois. Kaada simpukat grillinkestävään kulhoon ja lusikoi päälle chilivoita. Nosta kulho grilliin kuvun alle ja anna olla siellä kunnes voi on kiehuvan kuumaa. Tarjoa lisänä nachoja sellaisenaan tai grillissä lämmitettynä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme